Tilbud!
,

Knæbeskytter Frama 22140 Volleyball 7 Mørkerød

Original price was: 172 kr..Current price is: 136 kr..

Oplev knæbeskytter Frama 22140 til volleyball – optimal komfort og beskyttelse i et stilrent design, der forbedrer dit spil og forebygger skader.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800243484869 Kategorier: ,

Knæbeskytter Frama 22140 Volleyball 7 i en smuk mørkerød farve er mere end blot en beskyttelse; det er en essentiel del af enhver volleyspillers udstyr. Designet med fokus på både funktionalitet og komfort, gør denne knæbeskytter det muligt for dig at yde dit bedste på banen, uanset niveauet af din erfaring. Når du hopper højt for at blocke modstanderens angreb eller dykker for at redde en bold, kan du have fuld tillid til, at dine knæ er beskyttet mod stød og skader.

Den innovative konstruktion af Frama 22140 sikrer, at beskytteren sidder tæt og komfortabelt omkring knæet. Materialet er let, åndbart og strækbart, hvilket giver optimal bevægelsesfrihed. Det føles næsten som en anden hud. Den mørkerøde farve tilføjer samtidig et stilfuldt touch til dit sportstøj og gør, at du ikke blot ser godt ud, men også føler dig selvsikker, mens du spiller.

Knæbeskytteren er designet til at kunne anvendes af både mænd og kvinder og er tilpasset til voksne. Den passer perfekt til den aktive livsstil, som volleyball kræver, og dens størrelse, 7, gør, at den kan tilpasses de fleste knæstørrelser. Det er ikke blot et spørgsmål om beskyttelse; det er et spørgsmål om at sikre, at du kan fokusere på dit spil uden bekymringer.

For at maksimere din performance har Frama lagt vægt på at skabe et produkt, der også er slidstærkt. Du kan tage på banen med ro i sindet, velvidende at din knæbeskytter kan modstå de slid og belastninger, der følger med intens træning og konkurrence. Uanset om du spiller casual med venner eller deltager i højopløftede turneringer, vil denne knæbeskytter følge dig hvert skridt på vejen.

Når du vælger Knæbeskytter Frama 22140, investerer du ikke bare i et stykke sportstøj; du investerer i din egen sikkerhed og velvære. Denne knæbeskytter giver dig mulighed for at maksimere dit potentiale uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det er en del af en sundere livsstil – hvor du kan fokusere på at forbedre dine færdigheder og nyde spillet, mens du holder skader på afstand.

Afslutningsvis gør knæbeskytterens smarte design og effektivitet den til en uundgåelig del af dit volleyballudstyr. Uanset om du er en weekendkriger eller en seriøs spiller, så vil Frama 22140 knæbeskytteren blive en trofast følgesvend, der støtter dig i hver eneste kamp. Gå ikke glip af muligheden for at beskytte dig selv og tage dit spil til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Knæbeskytter Frama 22140 Volleyball 7 Mørkerød”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.